Plastische en esthetische chirurgie

In de plastische en reconstructieve chirurgie tracht men aangeboren afwijkingen of accidentele misvormingen ten gevolge van trauma of ziekte te verbeteren. Veelal gaan dergelijke aandoeningen ook gepaard met functionele stoornissen. Abnormale huidstructuren – hetzij aangeboren, hetzij later opgelopen – worden deskundig aangepakt om zo tot een ‘normaal’ beeld te komen.

In de esthetische chirurgie is het de esthetiek die primeert. Klachten vloeien hier niet voort uit functionele stoornissen, maar uit een persoonlijk verlangen om net datgene aan zichzelf te veranderen. De klacht luidt hier meestal: ‘Ik wil er jonger of mooier uitzien’.

De esthetische chirurgie heeft in de loop der jaren veel kritiek gekregen, maar vandaag vindt zowel jong als oud, man als vrouw, de weg naar het kabinet van de esthetisch chirurg. De taboesfeer werd doorbroken en nu weet iedereen onderhand dat er niets mis is aan het onderhouden van zijn/haar lichaam. U hebt er tenslotte maar één.

Specialisten

Behandelingen chirurgisch

Contact

Heeft u een vraag of wenst u een afspraak bij één van onze artsen, aarzel niet ons vrijblijvend op te bellen.

Algemeen
T. +32 50 44 33 44

Dokter Fabrice Rogge
T. +32 50 44 33 60

Dokter Carl Van Waes
T. +32 50 44 33 55

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK