Cosmipolis Clinic krijgt een nieuwe invulling. Voorlopig kan u enkel nog voor een beperkt aantal disciplines bij ons terecht. Wij hopen u spoedig meer nieuws te kunnen brengen en danken u alvast voor het vertrouwen.

Patiënt: Opname en verblijf

Opname

Uw ingreep vereist een opname of u wenst langer te blijven? Geen saaie kamer of een vreemde die uw kamer deelt. In de Cosmipolis Residentie geniet u, eventueel samen met uw partner, van een eigen suite met alle nodige comfort. Elke kamer werd ingericht met klasse en smaak. Ook hier gebeurde de inrichting en keuze van het materiaal door Dokter Decoopman.

Wie langer dan één dag moet blijven, kan rustig herstellen in het luxueuze kader van de Cosmipolis Residentie. Geen saaie ruimte tussen vier muren, maar smaakvol ingerichte kamers. Ook wat betreft het eten wordt er nadruk gelegd op kwaliteit. Een uitgebreide kaart met zowel kleine als grote gerechten biedt voor ieder wat lekkers.

Culinaire verwennerij

Ook op culinair vlak hebben wij enkel het beste met u voor. De samenwerking met een lokaal restaurant kan al sinds dag 1 op veel sympathie en complimenten rekenen bij onze patiënten. U hebt keuze uit meerdere kleine en grote gerechten. De ochtend na uw opname begint u de dag met een uitgebreid ontbijt. Kraakverse broodjes en ovenverse croissants helpen u zo terug op de been!

Postoperatieve zorgen

Wanneer u de kliniek verlaat, krijgt u alvast een afspraak voor uw eerste controle of voor het verwijderen van de draadjes. Hebt u bij thuiskomst toch nog een vraag? Aarzel dan in geen geval ons te contacteren. Ook op zon- en feestdagen kunt u met uw vragen bij ons terecht.

Brugge, een bezoekje waard

Indien dit uw eerste bezoek is aan Brugge, dan moet u beslist op verkenning gaan langs de Brugse reien en de smalle pittoreske straatjes. Er zijn talloze mogelijkheden om Brugge te ontdekken, zowel bij zonnig weer als bij regen. Musea, shops, brasseries, tentoonstellingen en leuke cafés. De charme van deze historische stad laat niemand onbewogen. Laat uw zintuigen prikkelen en geniet! Cosmipolis Clinic biedt u graag enkele tips aan om uw verblijf toeristisch te verlengen. Meer tips vindt u op www.brugge.be.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK