Van levensdroom tot levenswerk

Cosmipolis Clinic opende de deuren in november 2002, maar bestaat in theorie al heel wat langer.

Cosmipolis Clinic is niet alleen de levensdroom, maar ook het levenswerk van plastisch en esthetisch chirurg Dokter Bart Decoopman. Reeds vanaf het prille begin van zijn carrière speelde hij met de idee om een privékliniek op te richten waar mensen van alle klassen terecht kunnen om zich te laten behandelen met de nodige privacy en discretie. Cosmipolis Clinic kreeg dus stilaan vorm in de gedachten van Dokter Decoopman. Het resultaat mag dan ook gezien worden!

Als architecte tekende dochter Sophie, samen met haar vader, voor de plannen. Het meubilair werd door Dokter Decoopman zelf zorgvuldig uitgezocht, van wachtkamer, recovery tot zelfs de slaapkamers. Niets werd aan het toeval overgelaten.

De smaakvolle en aangename omgeving deed reeds meerdere malen dienst als decor voor de opnames van verscheidene tv-programma’s zoals ‘Beautiful’, ‘Aspe’, ‘Complex’ en de feelgood film ‘Allemaal Familie’.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK