Dr. Carl Van Waes

Dokter Carl Van Waes is erkend plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg en is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Heelkunde. Hij is tevens Fellow van het Collegium Chirurgicum Plasticum (FCCP).

Hij behaalde zijn diploma van algemeen arts in 2004 aan de Katholieke Universiteit van Leuven (KUL). Vervolgens volgde hij een opleiding van drie jaar Algemene Heelkunde onder leiding van Professor Dokter P. Broos (KUL). Nadien volgde een gespecialiseerde opleiding aan de internationaal gereputeerde dienst van plastische heelkunde aan het Universitair Ziekenhuis te Gent.

Naast een brede waaier van algemeen plastische ingrepen, kreeg Dokter Van Waes een uitermate gespecialiseerde opleiding in de borstreconstructie (DIEAP-flap) en in de transgenderchirurgie. Hij werkte daarbij nauw samen met Professor Dokter S. Monstrey, Professor Dokter Ph. Blondeel en Professor Dokter K. Van Landuyt.

Hij studeerde af in juni 2013 met grote onderscheiding op het nationaal georganiseerde CCP-examen.

Daarna volgde hij nog bijkomende fellowships die hem vooral qua esthetiek van het gelaat een meerwaarde gaven. In Ankara (AyhanSühan, MD, PhD) en San Francisco (Br. Toth, MD) kreeg hij de nieuwste technieken aangeleerd. Tevens vervoegde hij begin 2014 het internationaal ervaren team van ‘See and Smile’ onder leiding van Dokter P. Tonnard en Professor Dokter K. Van Landuyt naar Myanmar om er schisis-patiënten (gespleten lippen/open verhemeltes) te opereren.

Hij werkt als staflid in het Jan Palfijnziekenhuis te Gent en in het kader van de male-to-female transgenderchirurgie werkt hij in het UZ Gent tevens nauw samen met Professor Dokter S. Monstrey. Sinds begin 2014 vervoegde hij het team van Cosmipolis Clinic te Brugge.

Transparantie en een duidelijke communicatie in een aangename, ongedwongen sfeer zijn voor Dokter Van Waes prioriteit. Zo kan, na uitgebreid bespreken van uw specifieke wensen en verlangens, een goede behandelingsstrategie bekomen worden.

www.drvanwaes.be

Afspraak

Voor het boeken van een afspraak, of andere inlichtingen, kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer +32 50 44 33 55 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK