Dr. Fabrice Rogge

Dokter Fabrice Rogge voltooide zijn opleiding tot plastisch chirurg met de grootste onderscheiding in de gereputeerde dienst voor plastische, esthetische, reconstructieve en maxillo-faciale chirurgie van het Universitair Ziekenhuis te Luik.

Hij genoot een internationale opleiding en werkte gedurende meerdere jaren samen met wereldautoriteiten in de plastische chirurgie in het Mount Vernon Hospital (Northwoord, Groot-Brittanië), een bakermat van deze boeiende en veeleisende chirurgische discipline. In het kader van zijn doctoraatsthesis verrichtte hij ook baanbrekend onderzoek dat werd bekroond met de prestigieuze Healing Foundation/BAPRAS Award.

Nadien specialiseerde hij zich verder in de esthetische chirurgie en specifieke domeinen van de reconstructieve chirurgie in topcentra in Londen. Zo maakte hij deel uit van de dienst plastische chirurgie van het Royal Free Hospital waar hij zich hoofdzakelijk verder specialiseerde in specifieke reconstructieve technieken voor facialis of aangezichtsverlamming, borstreconstructies en oorreconstructies.

Dokter Rogge kreeg ook de kans om naast bekende esthetische chirurgen te werken in The Wellington Hospital te Londen, waar hij zich bekwaamde in alle aspecten van de esthetische chirurgie en niet-invasieve esthetische behandelingen.

Een heldere en duidelijke communicatie in een aangename en private sfeer zijn voor Dokter Rogge en zijn team essentieel om de best mogelijke resultaten te bekomen. Plastische chirurgie is bij uitstek een chirurgische discipline waar patiënt en chirurg in wederzijds respect samen beslissingen nemen om de meest veilige en efficiënte technieken te kiezen. Door gebruik te maken van de laatste medische technologie en door alle aspecten van de esthetische en plastische behandelingen te beheersen, zoekt Dokter Rogge steeds naar de best passende oplossing voor elke individuele patiënt.

www.drrogge.com

Afspraak

Voor het boeken van een afspraak, of andere inlichtingen, kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer +32 50 44 33 60 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK