Dr. Luc Van Doorne

Dokter Luc Van Doorne is Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurg en heeft zijn klinische activiteiten in verschillende ziekenhuizen (Cosmipolis Clinic Brugge, AZ ZENO Knokke/Blankenberge). Hij is bovendien ook consulent en zelfstandig medewerker in het Universitair Ziekenhuis Gent.

Hij behaalde zijn diploma van Doctor in de Genees-, Heel- en Verloskunde (RUG Gent) en Licentiaat in de Tandheelkunde (VUB Brussel) waar hij zich ook verder specialiseerde in de Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie. Dit onder leiding van Professor Dokter G. Wackens, Professor Dokter M. Stricker (Frankrijk) en Professor Dokter Ch. Malevez (kinderstomatologie).

Gedurende de periode van 1992 tot en met 1996 was Dokter Van Doorne lid van het Schisisteam in het UZ Brussel. Daar leerde hij het vak om patiënten met gespleten lip en open verhemelte te behandelen.

Hij kreeg zijn erkenning als Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurg in 1996.

In 2010 behaalde Dokter Van Doorne het Europees diploma Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde en werd Fellow van de ‘European board of Oro-Maxillo-Facial Surgery’. Kort nadien werd hij benoemd tot lid van de Nederlandstalige Kamer van de Erkenningscommissie Stomatologie te Brussel.

Na goedkeuring van de Faculteitsraad van de Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen UGent, begon Dokter Van Doorne met een ‘Doctoraat in de gezondheidswetenschappen’ (promotor Professor Dokter H. De Bruyn en als co-promotor Professor Dokter H. Vermeersch). Zijn onderzoek gaat over ‘gebitsherstel bij zorgbehoevende ouderen met mini-implantaten en overkappingsprothese’.

Dokter Van Doorne heeft een zeer ruime ervaring in de Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde, maar is vooral gespecialiseerd in de complete gebitsrehabilitatie met implantaten, het plaatsen van keramische implantaten en het gebruik van de nieuwste 3D-technologie voor implantaatgedragen gebitsherstel.

U kunt natuurlijk ook terecht bij Dokter Van Doorne voor klassieke dento-alveolaire heelkunde of orthognatische chirurgie (kaakcorrecties).

Er wordt gestreefd naar een patiëntgerichte aanpak door middel van een goed gesprek waarin de hele procedure veelvuldig uit de doeken wordt gedaan en er een uitgebreide mogelijkheid is tot het stellen van vragen.

www.kaakchirurgie-oostkust-drlucvandoorne.be

Afspraak

Voor het boeken van een afspraak, of andere inlichtingen, kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer +32 496 80 40 40 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK