Dr. Harry Spoelstra

Dokter Harry Spoelstra studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leuven (KU Leuven). Sinds 1988 is Dokter Spoelstra thorax- en vaatchirurg met een speciale interesse voor de arteriële en veneuze vaatchirurgie. Met de jaren bouwde hij met succes aan een nationale en internationale naam in zijn specialisatie. Nu is vaatchirurg Dokter Harry Spoelstra als consulent verbonden aan Cosmipolis Clinic, waar hij zich met de modernste technieken vooral toelegt op de behandeling van spataders.

Met het groeiend belang van de esthetiek in de behandeling van spataders, werd hier een oude voorliefde van Dokter Spoelstra herboren. Hij heeft zich namelijk al jaren ingezet hiervoor en met de ontwikkeling van nieuwe technieken waaraan hij zelf ook heeft meegewerkt, werd de behandeling van spataders naar een nieuw niveau getild, die van de 21ste eeuw.

Dankzij zijn grote ervaring als vaatchirurg, zijn uitgebreide nascholingen en congressen en samen met zijn internationale contacten kan hij met de nodige professionele fierheid stellen dat uw benen zijn trots kunnen zijn! Een esthetisch totaalconcept.

Maar niet alleen uw benen kunnen spataders vertonen. Zij kunnen ook in fijnere vormen voorkomen ter hoogte van het gezicht (couperose) en in zeldzamere gevallen ter hoogte van ander plaatsen op het hele lichaam. Ook hier heeft Dokter Spoelstra oplossingen voor u.

Afspraak

Voor het boeken van een afspraak, of andere inlichtingen, kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer +32 50 44 33 44 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK