Master Birgit Muylle

Master Birgit Muylle genoot na haar universitaire opleiding kinesitherapie en motorische revalidatie meerdere postuniversitaire opleidingen binnen de domeinen geneeskunde en farmacie (Farmaka, FOD-FAGG). Zij heeft zich, mede door werkzaamheid en interesse in de revalidatie van brandwonden en huidkankerpatiënten, verdiept in de wereld van cosmetische esthetiek, esthetische geneeskunde en plastische chirurgie.

Birgit Muylle schoolt zich bij op internationale jaarlijkse congressen om op de hoogte te blijven van de recentste ontwikkelingen binnen de wereld (medische) esthetiek. Zij is lid als ‘Aesthetics Practioner’ van het AAMMS – the American Association of Aesthetic Medicine and Surgery – en volgt aan de International Academy of Aesthetics een ‘continuing develop education’-opleiding als ‘Master Medical Facial Aeshetics’.

Patiënten kunnen in de praktijk Birgit Muylle terecht voor een uniek (paramedisch) esthetisch anti-aging totaalconcept. Birgit maakt gebruik van veilige, moderne non-chirurgische en non-invasieve, pijnloze technieken. De praktijk werkt nauw samen met esthetische en plastische chirurgen.

Nieuw

Behandelen van chronische huidpathologie zoals acne, psoriasis, lupus,… en medische lymfedrainage bij cellulitis of bij slechte doorbloeding en verminderde vochtdrainage onderste ledematen.

Filorga: ‘Beauty is an art, we made it by science’

Samen met de Laboratoires Filorga Paris werkt Birgit Muylle sedert mei 2016 aan een uniek concept tegen huidveroudering en huidproblemen. Master Birgit Muylle en Filorga bieden met de Medical Skin Perfusion Line Filorga 100% garantie op een mooi natuurlijk resultaat, tevredenheid en veiligheid van zowel behandeling als productgamma.

‘Betaalbaar, eerlijk en correcte prijzen voor een mooi resultaat.’

www.birgit-muylle.be

Afspraak

Voor het boeken van een afspraak, of andere inlichtingen, kunt u ons vrijblijvend contacteren op het nummer +32 471 26 91 26 of via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid.   Meer info OK