Cosmipolis Clinic  
 
 
  Ik zoek meer info over  
 
Borsten pijl
Gezicht pijl
Gehoor pijl
Haar pijl
Huid pijl
Lichaam pijl
Tanden pijl
 
Cosmipolis Cosmipolis Cosmipolis
 
  Dr. C. Van Waes  
 
Cosmipolis Clinic is
a member of the:
 
 
 
 
 
 
 
Van Waes


Dr. Carl Van Waes is erkend plastisch, reconstructief en esthetisch chirurg en is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Heelkunde. Hij is tevens Fellow van het Collegium Chirurgicum Plasticum (FCCP).

Hij behaalde zijn diploma van algemeen arts in 2004 aan de Katholieke Universiteit van Leuven (KUL). Vervolgens volgde hij een opleiding van 3j Algemene Heelkunde onder leiding van Prof. Dr. P. Broos (KUL). Nadien volgde een gespecialiseerde opleiding aan de internationaal gereputeerde dienst van plastische heelkunde aan het Universitair ziekenhuis te Gent.

Naast een brede waaier van algemeen plastische ingrepen, kreeg Dr. Van Waes een uitermate gespecialiseerde opleiding in de borstreconstructie (DIEAP-flap) en in de transgenderchirurgie. Hijwerkte daarbij nauw samen met Prof. Dr. S. Monstrey, Prof. Dr. Ph. Blondeel en Prof. Dr. K. Van Landuyt.

Hij studeerde af in juni 2013 met grote onderscheiding op het nationaal georganiseerde CCP-examen.

Daarna volgde hij nog bijkomende fellowships die hem vooral qua esthetiek van het gelaat eenmeerwaarde gaven. In Ankara (AyhanSühan, MD, PhD) en San Francisco (Br. Toth, MD) kreeg hij de nieuwste technieken aangeleerd. Tevens vervoegde hij begin 2014 het internationaal ervaren team van “See and Smile” onderleiding van Dr. P. Tonnard en Prof.Dr.K. Van Landuyt naar Myanmar om er schisispatienten (gespleten lippen/open verhemeltes) te opereren.

Hij werkt als staflid in het Jan Palfijn ziekenhuis te Gent en in het kader van de male-to-female transgenderchirurgie werkt hij in het UZ te Gent tevens nauw samen met Prof. Dr. S. Monstrey. Sinds begin 2014 vervoegde hij het team van Cosmipolis Clinic te Brugge.

Transparantie en een duidelijke communicatie in een aangename, ongedwongen sfeer zijn voor Dr. Van Waes een prioriteit. Zo kan, na uitgebreid bespreken van uw specifieke wensen en verlangens, een goede behandelingsstrategie bekomen worden.


Specialisaties

- borstlift
- borstvergroting
- borstverkleining
- borstreductie
- borstversteviging
- tepel(hof)correctie
- facelift, halslift, wenkbrauwlift
- lipofilling
- liposculptuur onderkin
- lipvergroting
- minilift
- neuscorrectie
- ooglidcorrectie
- oorcorrectie
- oorlelcorrectie
- rimpelbehandeling inspuiting
- rimpelbehandeling peeling
- ...


Inlichtingen

Voor meer info en afspraken kan u ons vrijblijvend contacteren op tel. +32 (0)50 44 33 55 of via ons contactformulier. Meer info over Dr. Carl Van Waes vindt u op www.drvanwaes.be
lijn
Discipline(s)
lijn
- plastische en esthetische chirurgie
lijn
top
 
 
 
Belgian Society for Private Clinics
 
Bekijk onze bedrijfsfilm
bedrijfsfilm
 
Digitale nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten
 
Naam *
E-mail *
 
 
Cosmipolis Clinic

Sint-Claradreef 77
8000 Bruges (Belgium)
T +32 (0)50 44 33 44
F +32 (0)50 44 33 69

pijl2info@cosmipolis.be
 
Reclamebureau Blont
privacy policy