Cosmipolis Clinic  
 
 
  Ik zoek meer info over  
 
Borsten pijl
Gezicht pijl
Gehoor pijl
Haar pijl
Huid pijl
Lichaam pijl
Tanden pijl
 
Cosmipolis Cosmipolis Cosmipolis
 
  Dr. H. Spoelstra  
 
Cosmipolis Clinic is
a member of the:
 
 
 
 
 
 
 
Harry Spoelstra studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Leuven (KU Leuven). Sinds 1988 is Dr. H. Spoelstra thorax- en vaatchirurg met een speciale interesse voor de "arteriële- en veneuze vaatchirurgie". Met de jaren bouwde hij met succes aan een nationale en internationale naam in zijn specialisatie. Nu is vaatchirurg Harry Spoelstra als consulent verbonden aan Cosmipolis waar hij zich vooral toelegt, met de modernste technieken, op de behandeling van spataders.

Met het groeiend belang van de esthetiek in de behandeling van spataders werd hier een oude voorliefde van Dr. Harry Spoelstra herboren. Hij heeft zich namelijk al jaren ingezet hiervoor en met de ontwikkeling van nieuwe technieken waaraan hij zelf ook heeft meegewerkt werd de behandeling van spataders naar een nieuw niveau getild, die van de 21ste eeuw.

Dankzij zijn grote ervaring als vaatchirurg, zijn uitgebreide nascholingen en congressen samen met zijn internationale contacten kan hij met de nodige professionele fierheid stellen, dat uw benen zijn trots kunnen zijn! Een esthetisch totaal concept.

Maar niet alleen uw benen kunnen spataders vertonen, zij kunnen ook in fijnere vormen voorkomen thv het gezicht (couperose) en in zeldzamere gevallen thv andere plaatsen op het hele lichaam. Ook hier hebben wij oplossingen voor u!


Specialisaties

- spataderen
- couperose
- AV malformaties


Inlichtingen

Geïnteresseerd? Vraag dan zeker bijkomende informatie aan via info@cosmipolis.be of neem telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende consultatie.
lijn
Discipline(s)
lijn
- flebologie
lijn
top
 
 
 
Belgian Society for Private Clinics
 
Bekijk onze bedrijfsfilm
bedrijfsfilm
 
Digitale nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten
 
Naam *
E-mail *
 
 
Cosmipolis Clinic

Sint-Claradreef 77
8000 Bruges (Belgium)
T +32 (0)50 44 33 44
F +32 (0)50 44 33 69

pijl2info@cosmipolis.be
 
Reclamebureau Blont
privacy policy