Cosmipolis Clinic  
 
 
  Ik zoek meer info over  
 
Borsten pijl
Gezicht pijl
Gehoor pijl
Haar pijl
Huid pijl
Lichaam pijl
Tanden pijl
 
Cosmipolis Cosmipolis Cosmipolis
 
 

Opname en verblijf

 
 
Cosmipolis Clinic is
a member of the:
 
 
 
 
 
 
 
Opname

Uw ingreep vereist een opname of u wenst langer te blijven? Geen saaie kamer of een vreemde die uw kamer deelt. In de Cosmipolis Residentie geniet u – eventueel samen met uw partner - van een eigen suite met alle nodige comfort. Elke suite werd ingericht met klasse en smaak. Ook hier gebeurde de inrichting en de keuze van het materiaal door dokter Decoopman.


Culinaire verwennerij

Ook op culinair vlak hebben wij enkel het beste met u voor. De samenwerking met een lokaal restaurant kan al sinds dag 1 op veel sympathie en complimenten rekenen bij onze patiënten. U hebt keuze uit meerdere kleine en grote gerechten ook de vegetariërs kunnen hun keuze vinden. De ochtend na uw opname begint u de dag met een uitgebreid ontbijt. Kraakverse broodjes en ovenverse croissants helpen u zo terug op de been! Klik hier om een voorbeeldmenu te zien.


Brugge, een bezoekje waard

Indien dit uw eerste bezoek is aan Brugge dan moet u beslist op verkenning gaan langs de Brugse reien en de smalle straatjes. Er zijn talloze mogelijkheden om Brugge te verkennen zowel bij zonnig weer als bij regen. Musea, shops, brasserie’s, tentoonstellingen en leuke café’s. De charme van deze historische stad laat niemand onbewogen. Laat uw zintuigen prikkelen en geniet! Cosmipolis Clinic biedt u graag enkele tips aan om uw verblijf toeristisch te verlengen. Meer tips vindt u op www.brugge.be


Post-operatieve zorgen

Wanneer u de kliniek verlaat, krijgt u alvast een afspraak voor uw eerste controle of voor het verwijderen van draadjes. Alle post-operatieve zorgen zijn inbegrepen in uw behandeling. Hebt u bij thuiskomst toch nog een vraag? Aarzel dan in geen geval om ons te contacteren. Ook op zon- en feestdagen kan u met uw vragen bij ons terecht.

"Cosmipolis Clinic is meer dan een privékliniek, Cosmipolis Clinic is een belevenis!"
lijn
top
 
 
 
Belgian Society for Private Clinics
 
Bekijk onze bedrijfsfilm
bedrijfsfilm
 
Digitale nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten
 
Naam *
E-mail *
 
 
Cosmipolis Clinic

Sint-Claradreef 77
8000 Bruges (Belgium)
T +32 (0)50 44 33 44
F +32 (0)50 44 33 69

pijl2info@cosmipolis.be
 
Reclamebureau Blont
privacy policy