Cosmipolis Clinic  
 
 
  Ik zoek meer info over  
 
Borsten pijl
Gezicht pijl
Gehoor pijl
Haar pijl
Huid pijl
Lichaam pijl
Tanden pijl
 
Cosmipolis Cosmipolis Cosmipolis
 
  BMI-controle  
 
Cosmipolis Clinic is
a member of the:
 
 
 
 
 
 
 
BMI staat voor Body Mass Index en wordt vaak gebruikt als indicatie voor al dan niet overtollig lichaamsgewicht. BMI is slechts een parameter maar om overgewicht aan te pakken moet men vooral iets ondernemen. Obesitaspatiënten kunnen gebaad zijn met bariatrische chirurgie.

De term "bariatrische chirurgie" wordt heel weinig gebruikt. In de volksmond spreken we meer over een specifieke behandeling binnen deze tak namelijk maagverkleining. Bariatrische chirurgie heeft als doel om het gewicht in evenwicht te brengen, om een goede balans te vinden tussen gewicht, gestalte en gezondheid!

De mensen worden almaar zwaarder, het lijkt de welvaartsziekte nummer 1. Dan hebben we het nog niet over de indirecte aandoeningen die het gevolg zijn van obesitas. In tegenstelling wat de meesten denken, treft men zelf niet alle schuld. Sommige mensen zijn belast met een – al dan niet erfelijk – probleem van overgewicht.

Het is aan de bariatrisch chirurg om samen met de patiënt naar een doeltreffende aanpak en oplossing van het probleem te zoeken en om het resultaat daarna ook te behouden. Een aangepast dieet in combinatie met voldoende lichaamsbeweging zal een eerste vereiste zijn. Helaas kunnen deze inspanningen alleen niet alle overtollige kilo’s wegwerken en dan is bariatrische chirurgie dé oplossing, tenminste als uw leven u lief is ...
lijn
Specialist(en)
lijn
Dr. B. Decoopman
lijn
top
 
 
 
Belgian Society for Private Clinics
 
Bekijk onze bedrijfsfilm
bedrijfsfilm
 
Digitale nieuwsbrief

Schrijf u in op onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten
 
Naam *
E-mail *
 
 
Cosmipolis Clinic

Sint-Claradreef 77
8000 Bruges (Belgium)
T +32 (0)50 44 33 44
F +32 (0)50 44 33 69

pijl2info@cosmipolis.be
 
Reclamebureau Blont
privacy policy